臨時休校期間中の事務室へのお問い合わせに関して School office hours and inquiries during school closure

本校では、政府の要請に基づき2020年3月2日(月)から春休みまで新型コロナウイルス感染拡大防止のための臨時休校を決定いたしました。

事務室に関しましては現在のところ、平日9:00 -17:00の間で業務を継続いたします。

休校期間中は教職員も在宅勤務や時差出勤等でスタッフ不足となるため、お問い合わせに関しましてはできるだけ本校の代表メール(kiu@kyotoiu.ac.jp)にてお願い申し上げます。

ご不便をおかけいたしますが、ご理解のほどよろしくお願いいたします。

KIU Academy is following the directives from the Japanese government. Therefore, school will be closed from March 2 (Monday) until the spring break.

Currently the school office will continue to open weekdays from 9:00 - 17:00.

However, since we will be operating with reduced staff, we ask you to contact us at kiu@kyotoiu.ac.jp as much as possible.

Thank you for your understanding and cooperation.

Undefined